עידן פלוס DVB-T2 שיפור איכות הקליטה

ינואר 8, 2018

עידן פלוס DVB-T2 שיפור איכות הקליטה


אנו לא מכירים אותכם, אך אפשר לנחש מה אתם עושים מול הטלויזיה כל ערב – מעבירים ערוץ אחרי ערוץ בתקווה למצוא משהו מעניין, ולבסוף מוצאים את עצמכם צופים באחד מערוצי החדשות המובילים בארץ, אתם בוודאי מאוכזבים ושואלים את עצמכם – למה אני משלם מאות שקלים בחודש עבור עשרות ערוצים – אך לבסוף רואה שוב ושוב את אותו הערוץ?

אנחנו גם לא יודעים למה – אבל אנחנו כן יודעים שיש לכם אלטרנטיבה הרבה יותר   משתלמת – והיא ממיר עידן פלוס.

ממיר עידן פלוס משדר ערוצים באמצעות מספר רב של משדרים אשר פזורים בכל רחבי הארץ – הודות לסלקום שהרשתה לרשות השניה להציב משדרים נוספים באתריה השונים – מתאפשרת קליטה אופטימלית בכל מקום היכן שאתה נמצא.

צופי עידן פלוס נהנים מקליטה חלקה וצפיה מהנה מערוצים ללא נפילות, כפי שזה קורה בחברות הכבלים הידעות, לכן ניתן לראות יותר ויותר בתי אב מצטרפים לשימוש בממיר מתקדם זה.

אנו בטוחים שהגעתם לכתבה הזו לא במקרה, האופציה המצויה בידכם אינה מספקת אותכם יותר ואתם מחפשים אופציות אחרות בשוק – תמשיכו לקרוא ואנו מבטיחים לכם שלא תתאכזבו כי כן יש דרך לשנות המצב הקיים ולהתקדם לצפייה חלקה ומגוונת שבטח לא מצריכה לקיחת משכנתא לשנים רבות.

למרות שבימינו השימוש ברדיו בתוך הבית הוא נמוך, אנו עדיין מאזינים לרדיו ברכב,  זוהי הדוגמא הקלאסית – כאשר התחנה שאתן/ם מאזינים לה פתאום נעלמת ברעשים לא נעימים, אך כאשר אתם נכנסים לאזור יותר מרוחק – התחנה פתאום חוזרת לעצמה.

אותו הדבר עם הקליטה בבית – יש מקומות שהקליטה יותר חזקה – נגיד בסלון, ויש מקומות שפחות – לדוגמא במטבח.

וכאן שידורים עשירים של עידן פלוס נכנסים לתמונה – הגל שלו יותר חזק מרדיו, מה שנותן  לנו איכות צפיה דיגיטלית נוחה ומהנה עם אפשרות צפיית תכנים טקסטואלים אונליין

כפי שאתם בוודאי יודעים, קליטה טובה תלויה באנטנות. להלן שלושה סוגי אנטנות  מומלצים: אנטנות פסיביות – ללא מקור חיצוני, מותאמת למצבי מזג האוויר השונים

,אנטנות אקטיביות – עם מקור מתח חיצוני,ישנן בצורות שונות ומיועדות יותר לשימוש פנימי

השלישית היא סוג האנטנות החיצוניות – הכי מומלצות, ניתן להרכיב אותם במקומות שונים, ..אנטנה אחת יכולה לשמש למספר טלויזיות בבית

יתכן שבקיץ החם בגלל תופעת אקלים, בשעות מסוימות, יכולים להופיע בעיות קליטה  נקודתיים. הסיבה לכך היא שידורי ערוצים של מדינות שכנות מה שלא יחודי רק לנו, אלא קורה בעולם כולו

ותלוי גם במקום מגורים ספציפי-איך הבניין עומד ואיזה אנטנה רכשתם, לכן אנו ממליצים  לרכוש מלחתחילה אנטנה חזקה שמסוגלת להתמודד עם התופעה.

,להלן  מספר המלצות לשיפור הקליטה:

אל תתפתו לממירים זולים ולא איכותיים, תעשו סקירת שוק, תראו על מה אנשים ממליצים. הרבה מהממרים הזולים והלא איכותיים לא עברו שום בדיקה והאיכות שלהם מאוד ירודה, תחשבו אם לא כדאי להוסיף כמה שקלים ולהנות מאיכות צפיה טובה?

תבדקו לפני שאתם קונים.

אם בבניין בו אתם גרים ישנה אנטנה מרכזית, מומלץ להתחבר אליה, אך יש לעשות בדיקת תקינותה לפני החיבור.

לאחר רכישת הממיר עליכם לחבר אותו לטלויזיה, אך יש פעולה חיונית נוספת שעליכם לעשות – וזה ביצוע סריקה אוטומטית – זוהי המלצת היצרן. את אותה הפעולה עליכם לעשות כאשר אתם מחליפים ממיר למקום אחר בבית.

בעזרת הממיר אתם יכולים לבדוק מהם אחוזי הקליטה שיש במקום הוא מונח, אנו ממליצים לבדוק את אחוזי הקליטה במקומות שונים בבית, כדי לבחור את המקום הכי מתאים.

accessibility